featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Nevzat Aydın ve oğlu, Liverpool – Chelsea maçının devre arasında ünlü kaleciye penaltı attı

Nevzat Aydın ve oğlu, Liverpool – Chelsea maçının devre arasında ünlü kaleciye penaltı attı

Trabzonspor eski yöneticisi, Yemek Sepeti’nin kurucusu iş insanı Nevzat Aydın oğluyla birlikte İngiltere Premier Lig’de Liverpool’un sahasında Chelsea’yi 2-1 yendiği karşılaşmayı stadyumda izledi.

Dajid James kaleye geçti, taraftarlar penaltı kullandı
Anfield’da oynanan karşılaşmanın devre arasında gerçekleştirilen etkinlikte İngiliz futbolunun efsane kalecilerinden, Liverpool’un eski file bekçisi David James kaleye geçti. Bazı taraftarlar, 572 maçla ligin en çok forma giyen futbolcusu ve lig tarihinin en çok penaltı kurtaran kalecisi olan James’e karşı penaltı kullandı.

Nevzat Aydın’ın oğlunun iki penaltısını da kurtardı
James’e karşı penaltı atan taraftarlar arasında Nevzat Aydın ve oğlu da yer aldı. Aydın’ın oğlunun kullandığı ilk penaltı atışında kale arkasında bir taraftarların James’e ‘kurtar’ diye seslenmesinin ardından efsane file bekçisi gole izin vermedi. David James, Aydın’ın oğlunun ikinci penaltısını da kurtarırken stadyumdan hoşnutsuzluk sesi yükseldi.

İşte o anlar: pic.twitter.com/9j33DQk5FX— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) October 21, 2024

Oğlunun intikanımın aldı
Oğlunun penaltı atışlarının ardından bu kez topun başına Nevzat Aydın geldi. Aydın vuruşunda David James’i mağlup ederek topu filelere gönderdi. Nevzat Aydın bu anları “intikamını aldım” diyerek paylaştı. İntikamını aldım. 👍🏻 pic.twitter.com/gfn752kI8V— Nevzat Aydın (@zagortenay76) October 21, 2024

David James teselli etti
Öte yandan Efsane kaleci David James, iki penaltısını kurtardığı Nevzat Aydın’ın oğlunu sarılarak teselli etti. Nevzat Aydın, David James ile çektirdiği fotoğrağı sosyal medya hesabından “Fiziksel form geçici, kalite ise kalıcıdır. Kalede Premier League tarihinin en çok penaltı kurtaran kalecisi David James.” ifadeleriyle paylaştı.

Nevzat Aydın ve oğlu, Liverpool – Chelsea maçının devre arasında ünlü kaleciye penaltı attı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!