featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Fenerbahçe’de iki futbolcunun menajeri İstanbul’a çağrıldı

Fenerbahçe’de iki futbolcunun menajeri İstanbul’a çağrıldı

Kadroda düşünülmeyen isimlerden İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent’in sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla fesheden Fenerbahçe’nin iç transfer harekatı devam ediyor.

Yönetim yeni sözleşme için harekete geçti

Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel’e yeni kontrat imzalatmak için kolları sıvadı.

Her iki oyuncunun da talipleri var. Özellikle İrfan, Milli formayla sergilediği performansın ardından birçok takımı peşine takmış durumda. Yönetim, yıldızlarını kadroda tutmak için harekete geçti.

Menajerleri İstanbul’a çağrıldı

Fanatik’in haberine göre; sarı lacivertli yönetimin iki futbolcunun menajerlerini görüşmeler için İstanbul’a davet etti. Fenerbahçe’nin İrfan Can Kahveci’nin temsilcileri D’Avila ve Cenk Melih Yazıcı ile Osayi Samuel’in menajeri Steven Beck’le önümüzdeki hafta masaya oturması bekleniyor.

Zamlı tekliler

Her iki futbolcu da yeni kontrata imza atmamaları halinde, 1 Ocak’tan itibaren yeni sezonda geçerli olmak üzere istedikleri takımla anlaşma sağlayabilecek. İrfan Can şu anda senelik yaklaşık 15 milyon TL kazanıyor. Milli yıldızın maaşının yıllık 50 milyon TL seviyesine çekilmesi bekleniyor.

Samuel’in ise 600 bin Euro olan ücretinin 2.5 milyon Euro’ya çıkartılmasını talep ettiği öne sürüldü. Ancak yönetim, Nijeryalı futbolcuyla 1.5 milyon Euro’dan anlaşmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, iki oyuncuyla da yeni sözleşme imzalayıp, tamamen saha içine odaklanmalarını istiyor.

Fenerbahçe’de iki futbolcunun menajeri İstanbul’a çağrıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!