featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri’ye şaşırtan talip!

Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri’ye şaşırtan talip!

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi yaptığı yıldız transferlerinden en çok ses getirenlerden biri de Sevilla’dan kadrosuna kattığı Faslı yıldız Youssef En-Nesyri oldu. Sarı lacivertlileri, transferi için uzun uğraşlar verdiği ve adı Roma ile de anılan Faslı santrforu 19.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katarken 27 yaşındaki golcüyle de 5 yıllık sözleşme imzaladı.

11 maçta 1 gol kaydetti
Fenerbahçe tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen oyuncusu olarak tarihe geçen Youssef En-Nesyri, şu ana kadar gösterdiği performansla beklentileri altında kaldı.

Sarı-lacivertli formayla şu ana kadar çıktığı 11 maçta 1 gol atan Faslı futbolcu, Süper Lig’de oynanan Göztepe maçında ağları havalandırmayı başarmıştı.

Sevilla yeniden istiyor iddiası
Fotomaç’ta yer alan habere göre; istenen performansı verememesi nedeniyle çoğu zaman maçlara kulübede başlayan Youssef En-Nesyri ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

“Vamossevilla” adlı sitede; Sevilla’nın En-Nesyri’yi devre arasında kiralamak isteyebileceğini vurguladı. Youssef En-Nesyri, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 11 maçta 443 dakika süre aldı.

Faslı futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor. En-Nesyri’nin güncel piyasa değeriyse 22 milyon Euro.

Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri’ye şaşırtan talip!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!