featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Galatasaray’da Gaziantep FK maçında kimler olmayacak? Eksikler…

Galatasaray’da Gaziantep FK maçında kimler olmayacak? Eksikler…

Rizespor karşısında 5 golle şov yapan Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi erteleme maçında Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Statü gereği Gaziantep karşısında forma giyemeyecek olan Osimhen, mücadeleyi tribünden takip edecek.

Osimhen tribünde olacak

Yokluğu en çok aranacak isim hiç şüphesiz, 100 milyon Euro’luk golcü Victor Osimhen olacak. Nijeryalı yıldız, Gaziantep karşılaşmasını tribünden takip edecek. Taraftarların 26 yaşındaki santrfora yine büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Aynı şekilde Roland Sallai ve Ismail Jakobs da ertelenen Gaziantep maçından sonra transfer edildikleri için kadroda yer almayacak. Bu iki oyuncunun da Osimhen’le birlikte tribünde takım arkadaşlarını yalnız bırakmayacağı bildirildi.

Sezona 5’te 5’le başlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, iç sahadaki son Çaykur Rizespor galibiyetinden sadece birkaç gün sonra bir kez daha taraftarıyla buluşuyor. Ancak bu kez takımda çok önemli eksikler var. Sakatlıkları süren Mauro Icardi ve Hakim Ziyech dışında, Galatasaray’ın kadrosuna yeni kattığı 3 yıldız, statü gereği bu akşamki mücadelede forma giyemeyecek.

Jakobs’un yerine Jelert

Sol bekte ise Jakobs’un yerine bir başka yeni transfer Elias Jelert’in görev alması bekleniyor. Aslan’ın hocası Okan Buruk, bu tip mecburi değişiklikler dışında, Rizespor’u mağlup eden kadroyu bozmamaya kararlı.

Muhtemel 11’ler

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış Alper, Batshuayi

Gaziantep FK: Dioudis, Ertuğrul, Bruno, Saborit, Emre Taşdemir, Mandouki, Ogün, Sorescu, Maxim, Kozlowski, Kodro

Galatasaray’da Gaziantep FK maçında kimler olmayacak? Eksikler…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!