featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Trabzonspor’da Pedro Malheiro parlıyor

Trabzonspor’da Pedro Malheiro parlıyor

Trabzonspor’un yaz transfer döneminde Boavista’dan 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki sağ bek Pedro Malheiro performansıyla dikkat çekiyor.

Yükselen formunu Başakşehir maçında da sürdürdü

Son haftalardaki yükselen form grafiğini 1-0 kazanılan Başakşehir maçında da sürdüren Malheiro, sağ kanadı etkin bir şekilde kullanarak takımına büyük katkı sağladı.

Yüzde 85 pas isabetiyle oynadı

Yüzde 68 oranında topla buluşma başarısı gösteren Malheiro, sahada aktif bir görüntü sergileyerek Fırtına’nın sağ tarafını adeta koridor haline getirdi.

Malheiro’nun istatistiklerine bakıldığında, pas isabet oranının yüzde 85 gibi oldukça yüksek bir seviyede olması dikkat çekiyor.

Ceza sahasında 4 kez topla buluştu

Başakşehir mücadelesinde rakip ceza sahasında 4 kez topla buluşarak hücum hattında da etkili olmayı başaran Malheiro, takımının hücum opsiyonlarını çeşitlendirdi. 23 yaşındaki futbolcu, sağ bek olarak görev yapmasına rağmen sık sık ileriye çıkarak rakip savunmaya zor anlar yaşattı.

Uzun yıllar sağ bekte sıkıntı olmayacak

Sahada dinamik ve sürekli hareket halinde olan oyuncu, Başakşehir karşısında gerek bireysel çabası gerekse de takım arkadaşlarıyla kurduğu bağlantılarla bordo mavili takımın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı.

Bordo mavili taraftarlar Portekizli futbolcunun performansından oldukça memnun olurken, Malheiro ile birlikte uzun yıllar sağ bekte sıkıntı yaşanmayacağı görüşündeler.

Trabzonspor’da Pedro Malheiro parlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!