featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Fenerbahçe’de Jose Mourinho – Youssef En-Nesyri görüşmesi!

Fenerbahçe’de Jose Mourinho – Youssef En-Nesyri görüşmesi!

Fenerbahçe’nin Sevilla’dan kulüp bonservis rekoru kırarak kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri sezon başında hazır gelmediği için milli araya kadar form tutamamış ve eleştirilerin hedefi olmuştu.

Milli takımdan mutlu döndü

38 yaşındaki Dzeko’yu kesemediği için taraftarlar tarafından topa tutulan Faslı oyuncu, milli takımdan mutlu döndü.

27 yaşındaki futbolcu gol orucunu Fas Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Orta Afrika Cumhuriyeti’ni 4-0 yendiği maçta kaydettiği penaltı golüyle bozdu. En-Nesyri, dün Amrabat’la birlikte İstanbul’a dönerek takıma katıldı.

Mourinho özel olarak görüştü

Fotomaç’ın haberine göre; yıldız futbolcu ile özel bir görüşme yapan teknik direktör Jose Mourinho diğer oyuncularında olduğu gibi Nesyri’yi de milli takımda da attığı golden dolayı tebrik etti.

“Şüphem yok”

Jose Mourinho, beklentisinin büyük olduğu golcü futbolcuya, “Milli takım maçlarını takip ettim. İyi bir performans ortaya koydun. Artık kendini burada da gösterme zamanı. Sahne senin. Eleştirilere en iyi yanıtı sahada vereceğinden şüphem yok” dediği öğrenildi.

11 maçta 1 gol attı

Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi Elemeleri, Avrupa Ligi ve Süper Lig olmak üzere toplamda 11 maça çıkan En-Nesyri, 433 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.

Fenerbahçe’de Jose Mourinho – Youssef En-Nesyri görüşmesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!