featured
  1. Haberler
  2. Basketbol
  3. Adem Bona’dan Nets potasına 4 sayı! NBA’de gecenin sonuçları…

Adem Bona’dan Nets potasına 4 sayı! NBA’de gecenin sonuçları…

NBA’de yeni sezona sayılı günler kala takımlar hazırlık maçlarına devam ediyor. Philadelphia 76ers hazırlık maçında sahası Wells Fargo Center’da Brooklyn Nets’i konuk etti.

Adem Bona’dan 12 dakikada 4 sayı

Sixers’ta 12 dakika süre bulan milli basketbolcu Adem Bona, 4 sayı, 1 ribaund ve 1 asistle oynadı. 18 sayı ile oynayan Kelly Oubre Jr maçın en skorer ismi olurken, KJ Martin 12, Jeff Dowtin Jr 11 sayıyla çift hanelere ulaşan isimler oldu.

Brooklyn cephesinde Cam Thomas 17 sayıyla en skorer isim olurken kenardan gelen Shake Milton da 13 sayıyla oynadı.

Lonzo Ball 2,5 yıl sonra parkelere döndü Bulls, Timberwolves’u yendi

Yaşadığı diz sakatlığı sebebiyle yaklaşık 2,5 yıldır basketboldan uzak kalan Lonzo Ball’un parkelere döndüğü maçta Chicago Bulls, Timberwolves‘u 125-123 mağlup etti.

Lonzo Ball’ın 15 dakikada 10 sayı, 1 asist ve 1 ribant ile tamamladığı maçta Bulls’a galibiyeti getiren isimler 23 sayı ve 4 asist ile Coby White ve 19 sayı, 5 ribaund ve 4 asistle oynayan Zach LaVine oldu.

Minnesota cephesinde Donte DiVincenzo 17 sayıyla takımının en skorer isim olurken, Anthony Edwards 16 sayı 3 ribaund, Rudy Gobert 13 sayı ve 17 ribaund oynadı.

Heats ve Pistons kazandı

Günün diğer iki hazırlık maçında ise Miami Heat, Atlanta Hawks’ı 120-111, Detroit Pistons ise Cleveland Cavaliers’ı 108-92’lik skorla mağlup etti.

Adem Bona’dan Nets potasına 4 sayı! NBA’de gecenin sonuçları…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!