featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş’ten “Yumruk” açıklaması

Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş’ten “Yumruk” açıklaması

TFF 3. Lig 2. Grup’un 6. haftasında Amasyaspor’un sahasında Balıkesirspor’un 2-1 yendiği karşılaşmanın son bölümü istenmeyen olaylara sahne oldu. Yaşanan olaylar sırasında Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş’in futbolcusu Yiğit Epözdemir’in yumruklu saldırısına uğradığı iddia edildi.

Yiğit Epözdemir olayı yalanladı

Balıkesirspor’un 19 yaşındaki stoperi Yiğit Epözdemir karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hocası Levent Eriş’e yumruk attığı şeklindeki haberleri yalanladı.

“Uydurma bir habere konu olduk”

Yeni Asır’da yer alan haberere göre; teknik direktör Levent Eriş de, yayını yapan yerel televizyon kanalının pozisyonu süzememesi sebebiyle olayı yanlış aksettirdiğini, böyle bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi.

Olayla ilgili görüşlerini belirten Eriş, “Spikerin, görmeden yaptığı bir yorum oldu. Yumruk attığı iftirası atılan çocuk daha 19 yaşında. Upuzun bir geleceği var. Onun geleceği, benim de geçmişimi zedeleyecek, uydurma bir habere konu olduk. Asıl konuşulması gerekenler, Amasya’da bize yapılan çirkin saldırı. Amasyalılar bize saldırdı. 27 yıllık antrenörlük hayatımda ilk kez böyle bir olaya maruz kaldım” diye konuştu.

“TFF Başkanı Hacıosmanoğlu beni aradı”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun A Milli Futbol Takım ile gittiği İzlanda deplasmanından kendisini aradığını ifade eden Teknik Direktör Eriş, “Yumruk olayının aslını sormak için benimle görüştü. Ben de kesinlikle böyle birşeyin olmadığını, Amasyaspor ile gerilim yaşadığımızı söyledim. Doğu bölgesinde sayısız deplasmana gittim ama ilk defa böyle bir saldırıya maruz kaldım” dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş’ten “Yumruk” açıklaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!