featured
  1. Haberler
  2. Süper Lig
  3. Fenerbahçe’de Edin Dzeko’dan Jose Mourinho’ya: “Ben yorgun değilim”

Fenerbahçe’de Edin Dzeko’dan Jose Mourinho’ya: “Ben yorgun değilim”

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 5’inci haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Rakibi karşısında kazanarak yoluna devam etmeyi hedefleyen Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Jose Mourinho’nun 11 tercihi belli olmaya başladı.

Mourinho Dzeko’yu dinlendirme kararı aldı

Sabah’ta yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakatlık riskinden korumak için tecrübeli golcü Edin Dzeko’yu dinlendirme kararı aldı. Portekizli çalıştırıcı, Dzeko’nun yerine yeni transfer Youssef En-Nesyri’ye görev vermeyi istedi.

Dzeko Mourinho’dan formayı istedi

Mourinho, Edin Dzeko ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Başarılı teknik adam, yıldız oyuncuya önerisini iletti. Fakat Edin Dzeko, “Ben yorgun değilim, dinlenmek gibi bir düşüncem yok. Kasımpaşa karşısında sahada yerimi almak isterim” dedi.

Jose Mourinho’nun Edin Dzeko ile yaptığı görüşmenin ardından fikrini değiştirdiği belirtilirken, Kasımpaşa deplasmanında ileri uçta Bosnalı futbolcuya görev vermesi bekleniyor.

Dzeko’dan 8 maç, 8 gol!

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 8 maça çıkan Edin Dzeko 8 kez rakip fileleri havalandırdı. 38 yaşındaki santrfor 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

Dominik Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Rodrigo Becao, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Saint-Maximin, Edin Dzeko.

Fenerbahçe’de Edin Dzeko’dan Jose Mourinho’ya: “Ben yorgun değilim”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!