featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Galatasaray’dan Okan Buruk kararı

Galatasaray’dan Okan Buruk kararı

Galatasaray’ın, Young Boys’a iki maçta yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne havlu atması ve yaklaşık 950 milyon TL gelirin de elden kaçması üzerine teknik direktör Okan Buruk, bazı kesimlerce eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Sabah’ta yer alan habere göre Sarı-Kırmızılı idareciler, Okan Buruk’a tam destek kararı aldı. Yönetim kurulu, “Okan hocamız bizi iki sene üst üste şampiyon yaptı.

Sezon daha uzun, önümüzde yeni hedefler var. Yeni transferler oturdukça daha iyi olacağız” diyerek Buruk’a olan güvenlerini dile getirdiler. Yönetici İbrahim Hatipoğlu, önceki gün oynanan maçtan sonra yaptığı açıklamada “Oyuncularımızı ve hocamızı korumak hepimizin görevi.

Zor günler ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşılabilir. En az 2 takviye daha yapıp Avrupa Ligi’ni kazanmak istiyoruz” ifadesini kullanmıştı.

Galatasaray, Haziran ayı başında Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandığını bildirmişti. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada Okan Buruk’un 2024-25 sezonu için 110 milyon 250 bin TL net ücret alacağı duyurulmuştu.

Galatasaray’dan Okan Buruk kararı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!