featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Adrien Rabiot’un transferinde ezeli rakibini üzecek

Adrien Rabiot’un transferinde ezeli rakibini üzecek

Galatasaray, sezon sonu itibarıyla Juventus’tan ayrılan ve bonservisini eline alan Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot’u transfer etmek için girişimlerde bulundu.

Son karar için turnuvayı bekledi

Fransa Milli Takımı formasıyla EURO 2024’e katılan Adrien Rabiot, transferdeki son kararını vermek için turnuvanın sonunu beklemek istediğini iletti.

Talipleri arttı

Adrien Rabiot’un turnuvadaki performansının ardından talipleri arttı. Özellikle Premier Lig temsilcisi Manchester United, Rabiot’u kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadı.

Adresi netleşmedi

Ancak transfer döneminin Avrupa’nın birçok önemli liginde sona ermesine 2 günden az bir süre kala Adrien Rabiot’un yeni takımı netleşmiş değil. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport, 29 yaşındaki futbolcu için yeni bir transfer iddiasını gündeme getirdi.

Yeni talip

Çıkan haberde Serie A ekiplerinden Milan, ezeli rakibi Juventus’tan ayrılan Adrien Rabiot için girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Siyahlıların, Suudi Arabistan’a transfer olması gündemde olan Ismael Bennacer’in ayrılığının netleşmesinin ardından Rabiot’un transferini bitirmek istediği aktarıldı.

Juventus performansı

Adrien Rabiot, Juventus kariyerinde 212 maçta sahaya çıktı. 29 yaşındaki Fransız orta saha bu karşılaşmalarda 22 kez ağları havalandırırken 15 de asist yapmayı başardı.

Adrien Rabiot’un transferinde ezeli rakibini üzecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!