featured
  1. Haberler
  2. Süper Lig
  3. Galatasaray’dan istifa eden ilk yöneticiden sert sözler! “Sinek ikili olmam”

Galatasaray’dan istifa eden ilk yöneticiden sert sözler! “Sinek ikili olmam”

2023/24 sezonunun Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray, yeni sezona beklentilerin altında başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda kalite farkına rağmen Young Boys’a elenen Sarı-Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi’ne düştü. Rams Park’ta 1-0’lık Young Boys mağlubiyetinin ardından Galatasaray yönetiminde kriz çıktı. İlk istifa yönetim kurulu üyesi Ali Yüce’den geldi.

Ali Yüce’den sert sözler

İstifa kararı alan Ali Yüce’nin, kendisini kararından döndürmek isteyenlere verdiği cevap ortaya çıktı. Ali Naci Küçük’ün haberine göre Yüce, sert konuştu.

“Galatasaray’ı hayatının merkezine koymayan aynı masada oturmam”

Ali Yüce, “Galatasaray’ı hayatının merkezine koymayan, şahsi çıkarlarının gerisinde tutan kimseyle aynı masada oturmam” ifadelerini kullandı.

“Hiçbir masada sinek ikili olmam”

Yüce, “Bu bildirinin zaman ve usül ile alakalı sorunlu olduğunu dile getirmiştim. Kimse kusura bakmasın ama hiçbir masada sinek ikili olamam. Bu düşüncemi, rahatsızlığımı yönetimde yüz yüze de dile getireceğim. Hiçbir masada sinek ikili olmam. Zaman ve usül ile alakalı sorun olduğunu belirtmiştim” dedi.

Ali Yüce kimdir?

Ali Yüce, 1986 İstanbul doğumlu. İstanbul Erkek Lisesi ve Eyüboğlu Koleji’nin ardından Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü’nü bitirdi. Skoda Yüce Auto yönetim kurulu üyesi olan Yüce İngilizce bilmektedir.

Ali Yüce ne iş yapar?

Skoda Yüce Auto Reklam ve Pazarlama Komitesi Başkanlığı, İcra Kurulu Üyeliği, yurt dışı ilişkileri ve son olarak Skoda Yüce Auto Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulundu.

Galatasaray’dan istifa eden ilk yöneticiden sert sözler! “Sinek ikili olmam”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!