featured
  1. Haberler
  2. Voleybol
  3. Magdalena Stysiak’tan Ebrar Karakurt sözleri: Saçmalıklar yapması gerektiğini biliyorum

Magdalena Stysiak’tan Ebrar Karakurt sözleri: Saçmalıklar yapması gerektiğini biliyorum

Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet forması giyen Polonyalı voleybolcu Magdalena Stysiak, Sport Wprost’tan Michal Winiarczyk için yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Stysiak, Ebrar Karakurt’u Polonya-Türkiye maçında hakeme şikayet ettiğini söyledi.

Stysiak’tan Ebrar Karakurt açıklaması

Magdalena Stysiak’lı Polonya, Milletler Ligi çeyrek finalinde Türkiye’yi 3-2 yendi. Filenin Sultanları maçın ardından turnuvaya veda ederken Polonya ise yarı finale yükseldi. Stysiak ise yeni açıklamalarında maç sırasında milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un davranışları hakkında şunları söyledi: “Ebrar bu tür davranışlarıyla tanınıyor. Bu şekilde oyuna motive oluyor. Onu saha dışında da tanıyorum. Kötü oynadığında, duygusal olarak kendini şarj etmek için bu tür saçmalıklar yapması gerektiğini biliyorum. Yalan söylemeyeceğim, bunu gördüm ama kasıtlı olarak tepki vermedim. Hakemin yanına gittim ve hakeme ya buna dikkat etmesi gerektiğini ya da sonunda ben de ona bir şey söyleyeceğimi söyledim. Bu bir sorunla sonuçlanırdı… Ve kimse bunu istemezdi (Kahkahalarla).”

“Türk Milli Takımı’nı yenmek güzeldi”

Magdalena Stysiak açıklamalarının devamında ise Polonya’nın Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı yenmesi hakkında “Türk Milli Takımı’nı yenmek güzeldi. Bence bu turnuvadaki her güçlü rakiple oynadığımız maç bize bir şeyler öğretti. Polonya voleybolunun her geçen gün daha iyiye gittiğini gösterdi. Zamanla daha da güçleneceğimize eminim.” ifadelerini kullandı.

Stysiak gelecek sezon da Fenerbahçe Opet’te

Polonyalı voleybolcu Magdalena Stysiak geçtiğimiz sezon Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Opet’e transfer oldu. Sezonu Sarı Melekler ile tamamlayan pasör çaprazı gelecek yıl da Sarı-Lacivertli ekip için sahaya çıkacak.

Magdalena Stysiak’tan Ebrar Karakurt sözleri: Saçmalıklar yapması gerektiğini biliyorum
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!