featured
  1. Haberler
  2. Süper Lig
  3. Teknik direktör Volkan Demirel’in babası vefat etti!

Teknik direktör Volkan Demirel’in babası vefat etti!

Eski milli futbolcu ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel, Bodrum’da geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde bulunan Ali Hacı Demirel, bugün öğleden sonra saatlerinde aniden rahatsızlandı. İhbarın ardından bölgeye giden ambulansa alınan Demirel, Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ali Hacı Demirel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastanede babasının durumunu yakından takip eden Volkan Demirel, ölüm haberini alınca büyük üzüntü yaşadı.

Fenerbahçe ve Karagümrük’ten taziye mesajı

Volkan Demirel’in babasının vefat ettiğini öğrenen Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük kulüpleri taziye mesajı yayınladı. Fenerbahçe’den, “Uzun yıllar Fenerbahçemizin kalesini başarıyla koruyan efsane kaptanlarımızdan ve eski yardımcı antrenörlerimizden Volkan Demirel’in değerli babası Ali Naci Demirel’in vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhum Ali Naci Demirel’e Allah’tan rahmet; Volkan Demirel başta olmak üzere Demirel Ailesi’ne, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Fatih Karagümrük’ün mesajında ise “Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ali Hacı Demirel’e Allah’tan rahmet; Sayın Volkan Demirel, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi.

Teknik direktör Volkan Demirel’in babası vefat etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!