featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Fenerbahçe, İtalyan kaleciye transferde maaşının iki katını teklif etti

Fenerbahçe, İtalyan kaleciye transferde maaşının iki katını teklif etti

Fenerbahçe’nin Juventus’ta forma giyen Mattia Perin’e transfer için güncel maaşının iki katını teklif ettiği iddia edildi. Perin’in ise Sarı-Lacivertli ekibin teklifini reddettiği belirtildi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Fenerbahçe transfer için maaşının iki katını teklif etti

Yeni sezon kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için İtalya’dan bir transfer iddiası geldi. Tuttosport tarafından aktarılan bilgilre göre Fenerbahçe, Juventus’un yedek kalecisi Mattia Perin ile ilgileniyordu. Sarı-Lacivertli ekip, İtalya’da yıllık 1.5 milyon Euro kazana Perin’e maaşının neredeyse iki katına yakın bir ücret teklif etti.

Perin, Fenerbahçe’nin transfer teklifini reddetti

Haberde yer alan bilgilere göre ise Fenerbahçe’nin iki katı maaş teklifi yeterli olmadı. Mattia Perin, Sarı-Lacivertliler’in teklifini kabul etmedi. Aktarılanlara göre 31 yaşındaki kaleci daha önce 6 farklı Serie A takımından da transfer teklifi aldı ama bu teklifleri de Juventus’ta kalmak için geri çevirdi.

Juventus’tan 2+1 yıllık hamle

Mattia Perin’in Juventus’la 3 yıllık sözleşme imzalamayı arzuladığı, ekibin ise 2+1 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

Perin’in geçen sezonki performansı

Mattia Perin geçtiğimiz sezon 8 maçta forma giydi. 31 yaşındaki kaleci bu maçlarda ise 4 gol yedi. İtalyan file bekçisi 5 maçta ise kalesini gole kapattı.

Fenerbahçe, İtalyan kaleciye transferde maaşının iki katını teklif etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!