featured
  1. Haberler
  2. Voleybol
  3. Burutay Subaşı’ndan Milletler Ligi sözleri: Başarısız olduğumuzu biliyor ve üzülüyoruz

Burutay Subaşı’ndan Milletler Ligi sözleri: Başarısız olduğumuzu biliyor ve üzülüyoruz

Filenin Efeleri bu yıl tarihinde ilk kez yer aldığı Milletler Ligi’nde aradığını bulamadı. Sahaya çıktığı 12 maçtan 11 mağlubiyet ile dönen Millilerden Burutay Subaşı ise açıklaması ile dikkat çekti.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Başarısız olduğumuzu biliyor ve üzülüyoruz”

Kendi X hesabı üzerinden açıklamada bulunan Burutay Subaşı, Filenin Efeleri’nin Milletler Ligi’ndeki performansı için şunları söyledi: “Milli takımda bulunan her oyuncunun karakterini ayrı ayrı biliyor ve tanıyorum. Katıldığımız ilk senede VNL’de başarısız olduğumuzu biliyor ve üzülüyoruz… FAKAT kazandığımız çok fazla tecrübe olduğunuda biliyoruz. Bahanelere saklanmadan her gün daha fazla öğrenerek gelişmeye öğrenmeye ve kötü zamanlarda birlik olmaya devam etmeli buna göre davranmayı bilmeliyiz… Ben ve tüm arkadaşlarım VNL’de yaşadığımız ilk senenin sizleri tatmin etmediğini biliyoruz… izlediğiniz voleybol sizi tatmin etse de etmese de bizleri desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Her yıl daha iyi olmak için savaşmaya ve birlik olmaya devam edicez… Seneye görüşmek üzere.”

Gelecek yıl da Milletler Ligi’ndeyiz

Milletler Ligi’nde bu yıl küme düşme yoktu. Küme düşmenin olmaması ile Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımımız gelecek yıl da aynı organizasyonda forma giyecek.

Burutay Subaşı’ndan Milletler Ligi sözleri: Başarısız olduğumuzu biliyor ve üzülüyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!