featured
  1. Haberler
  2. Futbol
  3. Beşiktaş’tan sol bek transferi hamlesi!

Beşiktaş’tan sol bek transferi hamlesi!

Beşiktaş’ta yeni sezon için kadro çalışmaları sürüyor. Kartal’ın son olarak Villarreal oyuncusı Johan Mojica için teklif yapacağı öne sürüldü.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Masuaku ile yollar ayrılacak mı?

Beşiktaş, Arthur Masuaku ile yollarını ayırmak istiyor. Uzun süreli sakatlıklar yaşayan Demokratik Kongolu futbolcu için Fransa ve Yunanistan’dan da ciddi taliplerin olduğu belirtildi. Fanatik’te yer alan habere göre sözleşmesi 2025’te bitecek olan oyuncu da kariyerine Fransız ekibi Nantes’te devam etmek istiyor.

Beşiktaş, Kolombiyalı oyuncuyu transfer etmek istiyor

Masuaku ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş’ta sol bek arayışları ise hızlandı. Fanatik’teki haberin detaylarına göre Kartal, rotasını Kolombiyalı futbolcu Johan Mojica’ya çevirdi. ABD’deki Copa America’yı yakından takip eden Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel’in Mojica için kulübü Villarreal’e kısa süre içinde teklif yapacağı ve Beşiktaş’ın 1,5 – 2 milyon Euro seviyesinde bir bonservis bedeli ile sol bek transferini gerçekleştirmek istediği aktarıldı.

Mojica’nın geçen sezonki performansı

Johan Mojica geçen sezon kiralık olarak Osasuna’da forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu çıktığı 34 maçta 1 kez fileleri havalandırdı ve 3 asist yaptı.

Beşiktaş’tan sol bek transferi hamlesi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!