featured
  1. Haberler
  2. Atletizm
  3. Tuğba Danışmaz’ın sabrı taştı: Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım

Tuğba Danışmaz’ın sabrı taştı: Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım

Tuğba Danışmaz yeni açıklamaları ile dikkat çekti. Milli atlet, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Suskunluğumu zayıflık sandınız”

Tuğba Danışmaz, yaptığı açıklamada şimdiye kadar sustuğunu belirterek şunları söyledi: “Küçük bir açıklama: Yazdıklarınızı, söylediklerinizi, duyduğum duymadığım konuşmalarınıza olabildiğince sessiz kalmaya özen gösterdim ama ben ne kadar sustuysam siz o kadar konuştunuz. Suskunluğumu zayıflık sandınız ve acımasızca eleştirilerde bulundunuz. Beni yaptığım işten, vücudumdan, kıyafetimden, dövmelerimden mensup olduğum dinden haddiniz, hakkınız olmadığı halde bir annenin evladı olduğumu unutup, insan olduğumu unutup yerden yere vurdunuz.”

“Tek başarınız bu”

Milli atlet Danışmaz açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Kadın düşmanını erkekler sanırdım ama aranızda hemcinslerim de varmış. Siz bir baltaya sap olamamışken, eliniz bir yerinizde televizyon karşısında otururken ben tek ortak noktamız, şanlı bayrağımızı temsil edip elimden gelenin en iyisini yapmakla meşguldüm. Bunun anlamının ne kadar büyük olduğunu daha kavrayamamışken sizlerin aciz, fesat ve iğrenç yorumlarına maruz kalıyorum çünkü tek başarınız bu.”

“Beğenseniz de beğenmeseniz de…”

Kendisine yapılan eleştirilere cevap veren Tuğba Danışmaz yaptığı paylaşımı ise şu sözlerle bitirdi: “Ben bu işi bu şekilde yapacağım, ne kadar zorunuza gittiği umrumda değil. Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım.”

Hem rekor kırdı hem de Paris vizesi aldı

Kadınlar üç adım atlamada adından söz ettiren Tuğba Danışmaz , Roma Stadyumu’nda düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda elemelerde 14.27 metre atlayıp finale yükseldi. Danışmaz, finaldeki ikinci atlayışında 14.57 metre atlayarak Avrupa ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı. Milli atlet 14.57’lik atlayışıyla kendisine ait olan 14.52 metrelik Türkiye rekorunu da kırmayı başardı. Danışmaz bu başarısı ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na da katılım hakkı kazandı.

Tuğba Danışmaz’ın sabrı taştı: Beğenseniz de beğenmeseniz de ben Atatürk kızıyım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!