featured
  1. Haberler
  2. Voleybol
  3. Magdalena Stysiak’tan Türkiye sözleri: Melissa Vargas…

Magdalena Stysiak’tan Türkiye sözleri: Melissa Vargas…

Filenin Sultanları bugün Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Polonyalı voleybolculardan Magdalena Stysiak ve Joanna Wolosz karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Melissa Vargas en iyi servislere sahip”

Magdalena Stysiak, Türkiye – Polonya maçı öncesi yaptığı açıklamada Melissa Vargas ve Filenin Sultanları için şunları söyledi: “Servislerde etkili olduğumuz bir oyun istiyoruz. Orta ve köşe hücumcuları bizim için en büyük tehdit olacakları için onları da durdurmak istiyoruz. Melissa Vargas en iyi servislere sahip, ona karşı nasıl konumlanacağımızı biliyoruz. Türkiye maçı bizim için çok önemli olacak ve tam bir motivasyonla oynayacağız. Türklerin nasıl oynadıklarını biliyoruz, çok iyi köşe oyuncuları var ve hücumda da etkililer. Servislerde çok iyi oynamamız gerekiyor ve bu bize kesinlikle yardımcı olacaktır.”

“Türkiye maçına pozitif bakıyoruz”

Joanna Wolosz ise Türkiye maçı öncesi servis atışı ve bloklara dikkat çektiği açıklamasında “Formumuzu istikrara sokmamız gerek ve oyunumuzu geliştirmeliyiz. Her şeyden önce servis atışında iyi oynayarak sağlam bir blok kurmamız ve karşı ataklar yapabilmemiz gerekiyor. Türkiye maçına pozitif bakıyoruz, bence geçen iki mağlubiyet bize üzerine düşünecek çok şey verdi. Bangkok’ta olabildiğince uzun kalmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Magdalena Stysiak’tan Türkiye sözleri: Melissa Vargas…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!