featured
  1. Haberler
  2. Voleybol
  3. Kuzeyboru’nun yeni transferinden skandal Ebrar Karakurt sözleri

Kuzeyboru’nun yeni transferinden skandal Ebrar Karakurt sözleri

Myach Nad Setkoy için açıklamalarda bulunan Rus voleybolcu Margarita Kurilo dikkat çekti. Geçen sene Dinamo Moskova’da forma giyen Kurilo, Rusya Ligi’nde Dinamo Moskova’nın kaptanı Nataliya Goncharova’nın Ebrar Karakurt’a yaptığı skandal hareket hakkındaki sözleri ile tepki çekti.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Karakurt duygusallık seviyesini yükseltti”

Margarita Kurilo yeni açıklamalarında Dinamo ve Lokomotiv karşılaşması sırasında yaşananlarda Ebrar Karakurt’un duygusallık yaptığını öne sürdü ve şunları söyledi: “Bu duygusal yoğunluk ve provokasyonlar Rus oyunculardan gelmiyor; bizimkiler hiç de öyle davranmıyor. Herkes Lokomotiv’in yabancısının duygusal seviyeyi yükselttiğini gördü, onu herkes tanıyor. Ve ben voleybolda farklı yetiştirildim.”

Nataliya Goncharova ve Ebrar Karakurt arasında ne olmuştu?

Ebrar Karakurt’un forma giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Ligi final serisi beşinci maçında Dinamo Moskova ile karşılaşmıştı. Karakurt’un 28 sayı ve 1 blok kaydettiği maçta Kalininrad, Dinamo Moskova’yı 3-1 yenerek final biletini aldı. Dinamo Moskova’yı yendikten sonra takım arkadaşları ile maç sonunda sevinen Ebrar Karakurt’a skandal bir hareket yapıldı. Moskova’nın 34 yaşındaki kaptanı Nataliya Goncharova maç sonunda Ebrar Karakurt’a orta parmağını gösterdi. Kameralara yakalanan skandal hareketin yanı sıra Goncharova, maç sonunda Karakurt’un yerde kayarak yaptığı sevinci de maç hakemine şikayet etti.

“Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül” 

Ebrar Karakurt ise kendisine yapılan çirkin hareketin ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Milli voleybolcu Karakurt, kendisine orta parmağını gösteren Dinamo Moskova kaptanı Goncharova’ya şu sözlerle gönderme yapmıştı: “Ağlayacaksan oynamayalım Goncagül”

Goncharova’dan tepki çeken özür

Lokomotiv Kaliningrad maçındaki skandal hareketi ile tepki çeken Nataliya Goncharova’dan özür gelmişti. Dinamo Moskova’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Dinamo Moskova Kadın Voleybol Kulübü ve takım kaptanı Nataliya Goncharova, 14 Nisan’da Moskova’da Lokomotiv’e karşı oynanan Süper Lig play-off serisinin beşinci yarı final maçında yaşananlar için taraftarlara ve izleyicilere resmi özürlerini sunuyor. Rakip takımın oyuncularının seri boyunca devam eden provakasyonlarına karşı yeterince sakin kalamadığımız için üzgünüz. Daha sonraki bir tarihte rakiplerin sportmenlik dışı davranışlarını da içeren ayrıntılı bilgiler internet sitemizde yayınlanacaktır.”

Dinamo Moskova’nın yaptığı özür açıklamasındaki “Daha sonraki bir tarihte rakiplerin sportmenlik dışı davranışlarını da içeren ayrıntılı bilgiler internet sitemizde yayınlanacaktır.” ifadeleri ise taraftarların tepkisini çekti.

Skandal hareket cezasız kalmadı

Dinamo Moskova kaptanı Nataliya Goncharova’nın Ebrar Karakurt karşısındaki skandal hareketi ise cezasız kalmadı. Rusya Voleybol Federasyonu tarafından yapılan resmi açıklamada tGoncharova’nın 2025 Rusya Voleybol Şampiyonası’ndan bir maç men, karar tarihinden itibaren şartlı olarak 6 ay süreyle diskalifiye cezaları aldığı açıklandı. Federasyonun açıklamasında Nataliya Goncharova’nın cezalı olduğu süre içinde bir suç daha işlemesi halinde şartlı yaptırımın otomatik olarak şartsız yaptırıma dönüşeceği de belirtildi.

Kuzeyboru’nun yeni transferinden skandal Ebrar Karakurt sözleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!