featured
  1. Haberler
  2. Süper Lig
  3. Galatasaray’dan Batshuayi açıklaması!

Galatasaray’dan Batshuayi açıklaması!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi’nin transfer edileceği yönünde çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

“Batshuayi takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu”

DHA’ya konuşan Hatipoğlu, “Resmi imzalar atılmadı. Resmi imzalar atılmadan da benim herhangi bir şey söylemem doğru değil. Ama ilgilendiğimiz bir oyuncu, beğendiğimiz, takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu. Görüşüyoruz. Transferde resmi imzalar atılıncaya kadar ‘bitti’ denmez. Ama biz belli mesafeleri kat ettiğimizi düşünüyoruz. Bir aksilik olmazsa resmi transfer dönemi başladığı zaman resmi imzalar atılırsa o zaman bu sorularınıza çok daha net cevaplar verebiliriz. Ama biraz sabırlı olmak ve resmi transfer dönemini beklemek en doğrusu” şeklinde konuştu.

Hatipoğlu, Belçikalı golcünün Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde yer alan bir opsiyonun olup olmadığının sorulması üzerine, “Benim bildiğim kadarıyla bir opsiyonu yoktu, sözleşmesi sona ermişti” dedi.

“Goretzka ciddi maliyeti olan bir oyuncu”

Goretzka iddiaları üzerine Hatipoğlu, “Leon Goretzka, Bayern Münih’te oynayan son derece başarılı bir oyuncu. Çok ciddi bir maliyeti olan bir oyuncu. Gündemimizde şu an için yok. Biz Galatasaray için doğru transferi yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Wan-Bissaka ve Assignon listemizde”

Hatipoğlu, “Aaron Wan-Bissaka ve Lorenz Assignon listemizde olup takip ettiğimiz isimlerden ikisi. Ancak listemizde 6-7 oyuncu var. Oyuncunun Türkiye’ye bakış açısı, oluşacak toplam maliyeti… Okan Hocamız’ın ve scout ekibimizin belirlediği bazı kriterler var. Oyuncunun taşıması gereken özellikler var. Bizim beklentilerimizi karşılayacak bir ismi transfer edeceğiz. Herkese eşit mesafedeyiz. Yakınlık transferde şartlar oluşunca bundan bahsedebiliriz. Burada listemizdeki oyuncuların şartlarını öğrenip, listemizdeki oyuncuları güncelleyip Türkiye’ye dönüp şartları yeniden değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. İmza atacağımız aşamada değiliz” diye konuştu.

“Mertens ile devam edeceğiz”

İbrahim Hatipoğlu, “Mertens ile devam edeceğiz. Bunu zaten Başkanımız açıkladı. 1 yıl anlaşmasını uzattık ve 1 yıl daha oynayacak. Mertens sadece oyunu, performansıyla değil kişiliğiyle, karakteriyle de Galatasaray’a güç katmış biri. Seyirciyle bütünleşen, pozitif enerjisiyle herkesin sevdiği bir oyuncu. Onun Galatasaray’da 1 yıl daha geçirmesi bize güç katacaktır” açıklamasını yaptı.

Galatasaray’dan Batshuayi açıklaması!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!