featured
  1. Haberler
  2. Süper Lig
  3. Zenit Başkanı’ndan Gedson Fernandes açıklaması!

Zenit Başkanı’ndan Gedson Fernandes açıklaması!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verirken iç transferde de düğmeye bastı. Hasan Arat yönetimi, kadroda yer alan futbolculara gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Bu Videoya Göz Atabilirsiniz

Gedson için Zenit iddiası

Beşiktaş’ın, yıldız futbolcu Gedson Fernandes ile yollarını ayırmaya yakın olduğu iddia edilmişti. İddiaya göre Rusya Ligi ekiplerinden Zenit, Portekizli oyuncuyu transfer listesine aldı ve Siyah-Beyazlılar ile 17+2 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.

Zenit Başkanı’ndan açıklama

Zenit Başkanı Alexander Medvedev, Gedson Fernandes hakkında çıkan haberlerin ardından açıklamada bulundu. Medvedev, “Beşiktaş’tan Gedson Fernandes’i transfer edeceğimiz yönündeki iddialar boş bir spekülasyondan ibaret” ifadelerini kullandı.

Gedson’un satışının yarısı Benfica’ya

Daha önce Galatasaray’da kiralık olarak oynayan Gedson Fernandes, Sarı-Kırmızılılar ile sözleşmesi sona erince Benfica’ya dönmüş ve Şubat 2022’de Beşiktaş ile anlaşmıştı.

Anlaşmaya göre o dönem Benfica’da fazla forma şansı bulamayan Portekizli futbolcu Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’a kiralandı. Sezon sonu ise 6 milyon Euro’ya Beşiktaş’a geldi. Siyah-Beyazlılar ile Benfica arasında imzalanan sözleşmede Gedson Fernandes’in bir sonraki satıştan elde edilen gelirin yüzde 50’si Portekizlilere bırakıldı.

Gedson Fernandes’in performansı

2023/24 sezonunda Beşiktaş formasıyla 45 maça çıkan Gedson Fernandes, 3 kez rakip fileleri havalandırırken 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Zenit Başkanı’ndan Gedson Fernandes açıklaması!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.sportrspor.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!